stallet

Heej på er förlåt att jag inte skrivit på ett tag men har varit mycket med körkortet och massa jobb och så, har inte hunnit skriva :( idag ska jag och lillasyster rida till terrängbanan och hoppa lite så kommer nog en film och lite bilder ikväll;) blir en hel dag i stallet ;) äta lunch sen lunch hästarna medans dom över passar man på att fixa i stallet;) sen bär de av mot terräng banan;) kommer bilder och de sen så puss och kram skumbanan så länge ;) puss

Kommentarer
Postat av: Olivia

Hej! Jag vet inte riktigt om det var du som kommenterade om näten på min blogg...? Jag hade lite svårt att ta mig in på "Ninni" länken men jag hoppas jag kommit rätt!



Det är helt klart en supersmart lösning till en häst som äter upp boxen om nätterna! Boxätning är oftast en bettendestörning, fast lite mildare än vävning och krubbbitning. Hästen vill tugga eftersom att den ska tugga ca 18h/dag (hästar känner inte mättnad i magen utan de känner sig mätta efter hur många timmar/dag den har fått tugga!) Din häst känner säkert att den är i behov av att tugga och då går den på och äter på boxen.



Ett slowfeedingnät kan säker få din häst mer glad och harmonisk och sluta äta på boxen!

Mvh

2012-01-05 @ 18:22:54
URL: http://vivanolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0